Lasiseinän tiivisteen asennustyökalu

Lasiseinän tiivisteen asennustyökalu, jonka avulla kaksinkertaiset tiivisteet on helppo asentaa lasiseinän alumiinirunkoon.

Kahta tiivistettä käytettäessä lasi asettuu vain löysästi profiiliin ja siirtyy sivusuunnassa, kun ensimmäinen tiiviste työnnetään sisään. Silloin tämä kätevä lasioven tiivisteen asennustyökalu on hyödyllinen! Se pitää lasiruudun paikallaan, kunnes toinen tiiviste voidaan asettaa paikalleen.

Tutustu ja tilaa!

1
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Asiakirjat ja tiedostot Katso eri vaihtoehdot

Buy online

Määrä

Katso meidän jälleenmyyjät tälle tuotteelle

Kuvaus

Lasiseinän tiivisteen asennustyökalu, jonka avulla kaksinkertaiset tiivisteet on helppo asentaa lasiseinän alumiinirunkoon. Tiivisteen asennus lasiseinään onnistuu tällä työkalulla.

Kaksinkertaisia ​​tiivisteitä voidaan käyttää kiilan ja pohjatiivisteen sijasta. Niitä käytetään esimerkiksi tietyissä alumiinikehyksissä ja paksummissa lasilevyissä (12,76 mm).

Kahta tiivistettä käytettäessä lasi asettuu vain löysästi profiiliin ja siirtyy sivusuunnassa, kun ensimmäinen tiiviste työnnetään sisään. Silloin tämä kätevä työkalu on hyödyllinen! Se pitää lasiruudun paikallaan, kunnes toinen tiiviste voidaan asettaa paikalleen.

Lasiseinän tiivisteen asennustyökalu ja sen käyttö:

Tiivisteen asennus lasiseinään: Työkalu asennetaan alumiiniprofiiliin lasin toiselle puolelle. Sen jälkeen ensimmäinen tiiviste asennetaan toiselle puolelle.

Kun ensimmäinen puoli on valmis, viimeistele toinen puoli. Poista asennustyökalu ja aseta toiselle puolelle tiiviste.

Lisää ROCA:n laadukkaita lasiseinän asennustuotteita löydät täältä sivulta.

Muunnelmat

TuotetunnusMateriaaliVäriVarasto
862520Muovi (POM)MustaKirjaudu sisään nähdäksesi varastotilanteen
Shopping Cart