Etsi:
Etsi:
Tuote nro.
Tuotenimike
Tuoteryhmä
 
Jälleenmyyjä:
 

ROCA Finland Oy
Fiskarsinkatu 7
SF-20750 Turku

Puh: 020 743 8930
e-mail: info@roca.fi

VAT no: 1448180-2

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)

Roca on melkein synonyymi sanalle ´sarana´

ROCA ON MELKEIN SYNONYYMI PUHUTTAESSA SARANOISTA. Valmistamme saranoita käytännössä lähes ilman minkäänlaisia materiaali- tai muotoilurajoituksia. Pienimmät saranamme painavat muutaman gramman ja suurimmat n. kilon. Toteutamme kaikenlaisia toiveita pintamateriaaleista, galvanoinnista kultaukseen. Valmistamme saranat erätuotantona alkaen 500 kappaleesta. Tuotantomme vaihtelee pienistä sulakerasian saranoista aina suuriin teräs saranoihin laivateollisuuden tarpeisiin. Toimitamme saranoita mm. kaluste-, rakennus- ja autoteollisuudelle. Tulostimiin, vaatekaappeihin ja suksiboxeihin. Yksinkertaisesti olemme kaikkialla. Laatumme on hyvin tunnettu. Ota yhteyttä kokeile itse! Riippumatta siitä, onko tarvitsemasi tuotteet standardi- tai erikoismitoilla, saat aina parhaan palvelun.Tämä symboli kuvaa saranan liikettä.D = NIITTI
C = PUTKIAKSELI
STANDARDI: NÄKYVÄ LENKKIKÄÄNTEINEN: PIILOITETTU LENKKI, PÄÄLIPUOLI TÄYSIN TASAINENAUTOTEOLLISUUDEN SARANAT
Valmistamme yhä enemmän erilaisia ja eri vahvuisia autoteollisuuden saranoita ruostumattomasta teräksestä. Ei rajoituksia muotoilusta.

1 HITSATTU LENKKI TAKAA PAREMMAN KESTÄVYYDEN
2 SENKKAUS RUUVEILLE TAI PULTEILLE
3 KIINNITETTÄVÄ TAPPI. VARMISTETTU RENKAALLA
4 LEHTI

Varastostamme löytyy pianosaranoita ruostumattomasta teräksestä, kiilloitetusta messingistä ja niklatuta messingistä. Standardimallien lisäksi voimme tarjota erikoismitoilla, eri reikien etäisyyksillä, ilman reikiä jne. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisäinformaatiota.C = NIVELVÄLI
C-C = REIKIEN ETÄISYYS
L = PITUUS

NOSTOSARANAT
Toimitamme nostosaranoita tappikannatuksella tai ilman monenlaisella laakeroinnilla.1 TAPPI/OVILEHTI
2 KARMITAPPI (LEHTI)
3 LENKKI
4 TAPPI/KARMILEHTI
5 OVITAPPI (LEHTI)

NIVEL- JA LUUKUNSARANAT


1 VARMUUSTAPPI
2 KAKSOISNIVEL
3 PÖYREÄ TAPPI TASAISEEN LIIKKEESEEN

OVENSARANAT
Ovien-, ikkunoiden- ja luukkujen saranoita tarkastellaan saranan puolelta, kun määritellään onko kyseessä oikean- tai vasemmanpuoleinen. Mikäli sarana kiinnitetään oikealta puolelta, se on oikeanpuoleinen ja päinvastoin. Rocalla tuotenumeroissa viimeisen luvun olessa 5, on kyseessä oikea ja luvun ollessa 6 vasen.
Esimerkiksi: 900855 - oikea, 900856 - vasen.

Pidä saranaa lenki ylöspäin. Mikäli näkyvä uloke osoittaa vasemmalle, se on vasemmanpuoleinen ja päinvastoin.Aseta saranalehti kämmenellesi. Mikäli tappi on samalla puolella, kuin oikean käden peukalosi on kyseessä oikeanpuoleinen sarana ja päinvastoin.
 
Product news from ROCA
Copyright © 2008-2020 ROCA Industry AB